دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
میر عنوان کرد:

توسعه صنعت گردشگری مؤلفه‌ای برای امنیت و توسعه 

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان توسعه صنعت گردشگری را مؤلفه‌ای برای امنیت و توسعه این منطقه دانست.
کد خبر : 361924
photo6008032693436133135.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زاهدان، سلطانعلی میر صبح امروز در همایش ملی گردشگری، توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی در دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان دارای کویر، دریا، میراث فرهنگی، صنایع دستی، منابع و مرز است که هرکدام از این ظرفیت‌ها به‌تنهایی برای استان‌های مختلف در حوزه گردشگری حائز اهمیت و ارزش بوده و سیستان و بلوچستان به‌‌تنهایی همه این مؤلفه‌ها و توانمندی‌ها را داراست.


وی بیان کرد: این همایش علمی که محصول یک‌سال تلاش و کوشش همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و دیگر سازمان‌ها و ارگان‌های استان است، دهمین همایشی است که امسال دانشگاه آزاد برگزار کرده، دو همایش دیگر با عنوان همایش موعودگرایی، مهدویت و انقلاب اسلامی و همایش چهل‌سالگی انقلاب و دستاوردها از دیگر همایش‌های این مجموعه عظیم دانشگاهی است که برگزار می‌شود. 


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر اینکه برخی اعلام کردند در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی نخواهیم گذاشت جشن انقلاب برگزار شود، گفت:  سال جاری در هر واحد دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان حداقل دو همایش برگزار شد و در راستای دستیابی به مطالبات رهبری در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به خوبی این چهلمین سال را تکریم کرد.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تأکید کرد: نام سیستان و بلوچستان با عوامل امنیتی شناخته می‌شود و هنوز موفق به معرفی صحیح جاذبه‌های طبیعی و گردشگری این استان نشده‌ایم و باید همه ما برای از بین بردن چهره منفی استان احساس مسئولیت بزرگی داشته باشیم، در واقع  اگر بخواهیم امنیت را در استان بیشتر فراهم کنیم باید روی گردشگری کار کنیم و مؤلفه‌ها و جاذبه‌های استان را به کار گیریم.


میر افزود: کویر، دریا، میراث فرهنگی، صنایع دستی، منابع، مرز و غیره هرکدام ممکن است به‌تنهایی برای استان‌های مختلف در بحث گردشگری حائز اهمیت باشد؛ اما سیستان و بلوچستان به‌تنهایی همه این مؤلفه ها را دارد.


وی توسعه صنعت گردشگری را مؤلفه‌ای برای امنیت و توسعه دانست و ادامه داد: نگذاریم از استان چهره خشنی در کشور و دنیا معرفی شود؛ زیرا  اقداماتی مانند حوادث اخیر تأثیرات روانی برای مردم دارد و دود آن به چشم آنان می‌رود و در آستانه سال جدید باید جاذبه‌ها معرفی و نگذاریم چهره استان خشن معرف شود.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یعنی ظرفیت داخلی را فعال کنیم، عنوان کرد: حضور گردشگر موجب درآمدزایی مردم می‌شود و آثار مثبت فکری فرهنگی و اجتماعی دارد و  بخش خصوصی و به‌ویژه دانشگاه آزاد می‌تواند انگیزه را در مسئولان به وجود بیاورد که با استفاده از ظرفیت‌های استان به توسعه پایدار اندیشیده شود.



 


به گزارش آنا، در حاشیه این همایش نمایشگاه میراث فرهنگی و هنرهای دستی استان سیستان و بلوچستان گشایش یافت.


 



انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب